SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Vali Masatlı Şehit Aileleri Onuruna İftar Yemeği Verdi

Vali Masatlı Şehit Aileleri Onuruna İftar Yemeği Verdi
Bu haber 13 Nisan 2023 - 12:59 'de eklendi ve 48 views kez görüntülendi.

Amasya Valisi Mustafa Masatlı ve Eşi Esra Masatlı Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleriyle Büyük Amasya Otelinde düzenlenen İftar Programında bir araya geldi. Programda Şehit Ailelerimizin yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğg. M. Fatih Ören. Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, protokol üyeleri ve siyasi partilerin temsilcileri yer aldı.

Devletimizin her zaman Şehit Ailelerimizin yanında olduğunu ve bizlerin de Şehitlerimizin değerli emanetlerine daima sahip çıkacağını vurgulayan Vali Masatlı şu ifadelere yer verdi: “Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri, protokol üyelerimiz, öncelikle Mübarek Ramazan Ayı’nızı tebrik ediyor, bu anlamlı günde sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

Sözlerime başlarken tüm şehitlerimizi ve 6 Şubat 2023 günü yaşadığımız büyük deprem afetinde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Bizler 2 ayı aşkın süredir deprem bölgesinde halkımıza çeşitli hizmetler sunmak amacıyla önce Gaziantep Nurdağı’nda daha sonra ise Hatay’da görev yaptık. Uzun bir aranın ardından tekrar sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çok şükür Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde, Devletimizin gayretli çalışmaları ve yardımsever Milletimizin büyük katkılarıyla, 11 ilde yaralar hızla sarılmaktadır. Rabbim Ülkemize ve Milletimize böyle afetleri bir daha yaşatmasın.

Ramazan ayı hepimizin bildiği gibi, birliği, beraberliği ve yardımlaşma duygularımızı tazeleyen bir zaman dilimidir. Hiç kuşkusuz bu zaman dilimini huzur ve güvenle geçirmemizi sağlayanların en başında Aziz Şehitlerimiz gelmektedir.

Bizim inancımızda şehitlik, Peygamberlikten sonra gelen en yüce makamdır. Zira Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim’de de “Allah yolunda öldürülenlere sakın ‘ölüler’ demeyin.

Çünkü onlar diridir, fakat siz farkında değilsiniz.” buyrulmaktadır. Bu nedenledir ki şehitlik mertebesi Milletimiz için çok azizdir.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin her birinin hikâyesi farklı, lakin ortaya koydukları ruh aynıdır. Onların kahramanlıkları tüm dünyaya göstermiştir ki, Milletimizin sonsuza dek var olma iradesinin önünde duracak hiçbir güç yoktur. Bu inanç ise bizim en büyük gücümüz, en büyük zenginliğimizdir.

Şunu bilmenizi isterim ki, Şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde kalmamış ve Devletimiz Ülkemizi bölmek isteyen, birliğimize ve huzurumuza kast edenlere yaptıklarının bedelini misliyle ödetmiş ve ödetmeye de devam etmektedir.

Bizler bir ve beraber oldukça, ne PKK, ne FETÖ, ne YPG, ne de ismi ne olursa olsun taşeron örgütler ve onların yurtiçi ve yurtdışındaki destekçileri Milletimize zarar veremeyecektir.

Sizler bizim en değerli misafirlerimizsiniz. Aziz şehitlerimizin, bizlere hatırası, yadigârısınız. Bu anlayışla Devletimiz ve Milletimiz, daima sizlerin yanında olmaya devam edecektir.

Bu düşüncelerle sözlerime son verirken bir kez daha Ramazan-ı Şerifinizin mübarek olmasını diliyor, bu ay boyunca tutacağımız oruçların, yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederek, başta Cumhuriyetimizin Bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 1071 Malazgirt’de Sultan Alparslan’dan bugüne, bu toprakları bizlere vatan yapan, tüm Şehitlerimizi rahmet ve hürmetle anıyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum”dedi.

Sıcak bir atmosferde geçen iftar programında Şehit Ailelerimizle yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Vali Mustafa Masatlı ve eşi Esra Masatlı kıymetli Şehit Ailelerimizle bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA